2-daagse ADISAT retraite
voor goede zelfzorg

Een Retraite voor Zelfzorg en Groei

 


Sta jij altijd klaar om anderen te helpen?
Dan begrijp je als geen ander hoe belangrijk zelfzorg is. Het is geen luxe, maar een absolute noodzaak. Daarom nodigen we jou uit voor een verrijkende retraite. .
Onze retraite met één overnachting is een toewijding aan jouw welzijn en groei. Het centrale thema is meditatie - een krachtig instrument voor innerlijke rust en reflectie.
.
Wat kun je verwachten:

  • Ontspanning: Laat de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden achter je terwijl je jezelf onderdompelt in een oase van rust. Onze serene locatie en meditatieve sessies zullen je helpen om volledig te ontspannen en tot jezelf te komen.
  • Bezinning: Neem de tijd om te reflecteren op je eigen leven, jouw persoonlijke en professionele doelen en de richting waarin je wilt groeien. Deze retraite biedt een veilige ruimte om diep na te denken over wat voor jou echt belangrijk is.
  • Zelfontdekking: Leer jezelf beter kennen en maak contact met je innerlijke zelf. Meditatie kan je helpen om verborgen krachten en talenten te onthullen die je kunt benutten in je beroepspraktijk.Professionele Groei: Ontdek hoe meditatieve oefeningen een waardevolle aanvulling kunnen zijn op jouw begeleidingsvaardigheden.
  •  Investeer in jezelf, net zoals je in anderen investeert. Onze retraite biedt de perfecte gelegenheid om op te laden, te groeien en te leren. Vergeet niet dat wanneer jij goed voor jezelf zorgt, je nog beter in staat bent om anderen bij te staan.
  • Meld je nu aan voor onze retraite en ontdek de kracht van meditatie voor jouw eigen welzijn en professionele ontwikkeling. Het is tijd om jezelf een keer op de eerste plaats te zetten.