Live online workshop
van automatisme naar meer inzicht
stappen door mindsets naar meer geluk en tevredenheid

 

Ieder mens streeft naar een gelukkig leven. Wat geluk precies inhoudt is een persoonlijke kwestie, waar iedereen een eigen idee over heeft. Voor de een betekent geluk het hebben van een goede gezondheid, een ander vaart wel bij fijne relaties, voor weer anderen zijn uitdagende projecten een bron van geluk en er zijn mensen op deze aarde voor wie een klein stukje brood al tot groot genoegen leidt.

 

Wat hetgeen ook is wat gelukkig maakt, het kan heel zinvol zijn om inzicht te krijgen in 3 mindsets die te maken hebben met het ervaren van geluk en tevredenheid. 

Als het inzicht van wat de 3 mindsets betekenen is gedaald, kunnen oefeneningen gedaan worden om de mindset die actief is te herkennen en eventueel om te buigen naar een meer behulpzame mindset. Hoewel we korte inzichtmeditaties zullen doen is de workshop vooral een kennismaking met de 3 mindsets.

 

  • De workshop is live online, interactief en duurt anderhalf uur.

  • Deze workshop wordt op basis van dana aangeboden. Dat is een vrijwillige kleine bijdrage als uiting van waardering voor de workshop en ondersteuning voor de docent. Meer informatie over dana.

  • Na afloop ontvang je een samenvatting van de inhoud van de workshop.

 

Aanmelden kan via onderstaande invulformulier. Je ontvangt een inloglink voor deelname via het mailadres wat je hebt opgegeven.

E-mail *
Naam *