Meditatie is geen vluchten uit de wereld, geen zichzelf afzonderen en afsluiten, maar veeleer het begrijpen van de wereld en haar wegen.
Krishnamurti

 

  • geaccrediteerde en geregistreerde opleiding tot meditatiedocent
  • op maat gemaakte bedrijfsprogramma's
  • diverse meditatieve activiteiten
opleiding meditatiedocent

Tijdens de opleiding leer je verschillende vormen van meditatie, en hoe je deze kennis kunt delen met anderen. Je wordt getraind in het creëren van je eigen meditaties en in het begeleiden van anderen in hun meditatieproces. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een diploma, waarmee je meditatieprogramma's kunt aanbieden bij bedrijven, organisaties, in je eigen werkpraktijk en/of yogaschool.

Bovendien oefen je tijdens de opleiding een coachingsmethode, genaamd 'inquiry', waarmee je anderen kunt begeleiden als er vragen of moeilijkheden ontstaan waarbij coaching van nut kan zijn.

 

meditatie op het werk

Het investeren van tijd in bewustzijnsontwikkeling, stressreductie en het cultiveren van compassie kan op de lange termijn tijd en meer kwaliteit opleveren.

Wanneer een bedrijf een gezonde balans vindt tussen zakelijke waarden (zoals winst en groei) en menselijke waarden (zoals welzijn, geluk en compassie), kunnen alle betrokkenen in het bedrijf gedijen. Een goede balans draagt bij aan het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers, en het bevordert ook positieve relaties met klanten en partners. Het is een win-winbenadering waar zowel het bedrijf als de mensen die erbij betrokken zijn van kunnen profiteren.

.

 

Live Online Mediteren


Laagdrempelig mediteren op de plek waar jij het wilt.

 

Meditatielive.nl

 

Meditatielive.nl is een online platform waarin wekelijks gratis online meditaties aangeboden wordt door een team van meditatiedocenten. Er is een mogelijkheid om een archief-abonnenement te nemen waarin alle meditaties beschikbaar zijn om op zelf gekozen moment te volgen.