Vertrekdatum 10 oktober

groeps rondreis 'Mindful in Nepal'
- cultuur & natuur
- workshops, yoga & meditatie

Het paradepaardje van ADISAT is de reis naar Nepal. Een mooie bijzondere beleving met workshops, meditatie en yoga.

Deze reis brengt je niet alleen in contact met de cultuur en de natuur. Het kan je een betekenis meegeven die je verdere dagelijkse leven verrijkt.

Deze rondreis brengt je bij de highlights van Kathmandu, maar ook met minder toeristische bezienswaardigheden.

 

De natuur van Nepal is fenomenaal. Natuurlijk de Himalaya, met zijn reusachtige besneeuwde toppen die we bij helder weer vanuit veel locaties kunnen zien. Maar ook de valleien met de heuvels, dorpjes en rijstvelden bieden een kleurrijk decor waarin zich allerlei activiteiten afspelen. Overal tref je tempeltjes en beeltenissen waarbij de bevolking rituelen uitvoert.

 

De gebruiken, rituelen en symbolen kunnen voor de Westerse mens onbegrijpelijk en zelfs vreemd overkomen. De workshops vormen een brug tussen wat we waarnemen en beleven en de betekenissen hiervan. Deze workshops vinden plaats in de tuinen of dakterrassen van de hotels, soms in de natuur of op een plek die verband heeft met het onderwerp van de workshop. Van iedere workshop ontvang je een reader. Een naslagwerk wat je eenmaal thuis nog eens door kunt nemen.

 

2 april organiseert ADISAT samen met Native Travel een live online presentatie over Nepal. Ook toegankelijk als je geen reisplannen hebt maar een kijkje in het bijzondere Nepal wilt krijgen. Via ZOOM, aanvang 10.30 uur.
 

Naam
E-mail
Eventuele vraag

In het programma zijn bijna dagelijks yoga- en meditatiesessies opgenomen. Eerdere reizigers hebben dit als zeer aangenaam ervaren want reizen in Nepal is intens en de zintuigen worden tot het uiterste toe uitgedaagd. Door de yoga en meditaties balanceren we mind en lichaam waardoor alle indrukken kunnen 'bezinken'. Welkome rustpuntjes gedurende deze indrukwekkende reis.

 

Om meer van de cultuur en de gebruiken te begrijpen wordt een 7-tal workshops gegeven.

 

 

klik op een foto om de galerie te starten

 

Deze Nepal reis zal je in verwondering brengen. Door wat je meemaakt, de workshops de yoga en meditatie, kun je deze reis met recht een spirituele reis noemen.