Visie

 

ADISAT (Rikkie Postema) gaat ervan uit dat het voor ieder mens, die dat wil, mogelijk is om beter met tegenslagen, pijn, moeilijke omstandigheden en stress om te gaan. Meditatie, yoga en lichaamsgerichte methoden kunnen daar aan bijdragen.

 

Meditatie is meer dan een brenger van ontspanning. Het kan een transformerende weg zijn die leidt naar een open hart en een heldere mind. Het bereiken van deze staat van ZIJN geeft een diepgaande betekenis aan zowel het privéleven als binnen de beroepspraktijk.

Missie

 

ADISAT geeft handreikingen, houdt een spiegel voor en biedt diverse oefeningen aan om anderen te ondersteunen in het proces van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

 

ADISAT ondersteunt studenten, particuliere individuen en groepen in persoonlijke ontwikkeling, deskundigheidsontwikkeling en professionalisering. Met aandacht, compassie en op de persoon afgestemd confronterend.

Betekenis ADISAT

 

ADISAT is een woord dat door Rikkie Postema is samengesteld uit twee woorden uit het Sanskriet, een oude taal uit India.

 

SAT (ook wel als SAD geschreven) betekent: altijd, onderanderlijk, eeuwig, goed, zuiver. De keuze is op dit woord gevallen omdat de essentie van een heldere geest en een open hart van nature in iedereen aanwezig is.

 

ADI betekent: oorsprong, begin, eerste. Dit woord is gekozen omdat iedereen, bewust of onbewust, zoekt naar de bron van zijn/haar bestaan. Het ZIJN wat besloten ligt in de oorsprong, het begin.