Visie

Wanneer een lichaam spanning vasthoudt, worden doorgaans in de geest/mind gedachten en overtuigingen ook vastgehouden.

Opzet van de training

In deze nascholing leer je 2 fysieke, 2 energetische en 2 meditatieve oefeningen die je in je praktijk kunt toepassen. Deze oefeningen laten vastgezette gebieden in het lichaam ontspannen waardoor letterlijk en figuurlijk weer stroming en balans kan ontstaan.

Structuur van de training

Het digitale leergedeelte, wat je voor de lesdagen ontvangt, omvat theorie en een aantal oefeningen(audiobestanden) ter voorbereiding van de lesdagen. Tijdens de twee lesdag wordt vooral geoefend met technieken in combinatie met timing, afstemming, verbale interventies, de inbreng van intuïtieve ingevingen en de persoonlijke houding van de begeleider.

Algemene doelstellingen

Ons gevoel brengt ons dichter bij onszelf en het huidige moment dan onze gedachten, waardoor we effectiever met onze moeilijkheden om kunnen gaan. Inner Balance Approache is hierin een behulpzaam instrument.


Doelgroep

Psychologen, therapeuten, coaches, counsellors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.

Bij- en nascholing voor coaches, trainers, therapeuten en docenten


ADISAT Opleiding Mindful Coachen 
ADISAT MEDITATIEF COACHEN
ADISAT COACHWORKSHOPS