1-daagse training op verschillende locaties in Nederland

In de professionele praktijk kan een ‘blinde vlek’ van de client de therapie ondermijnen. ‘Opstellingen met karakterstructuren’ kenmerkt zich door gerichte interventies die ondersteunend kunnen zijn voor de therapie en het proces van de client in de omgang met problemen.

Binnen de context van de hulpvraag van de cliënt maakt een opstelling de belemmerende en behulpzame karakterstructuren effectief inzichtelijk door middel van weergave van de metaforische principes van vijf elementen.

Toepassing en meerwaarde

Deze praktijkgerichte professionalisering biedt een nieuw perspectief op het toepassen van opstellingen. De opstellingen kunnen met representanten worden uitgevoerd, maar ook individueel met vloerankers en kaarten. Voor het volgen van deze training is enige ervaring met- en kennis van systemisch werken of familieopstellingen een pré.

Werkwijze

Voor de training ontvang je als theoretische voorbereiding de e-learning. Op de trainingsdag worden opstellingen gedaan met representanten, tafelopstellingen en opstellingen met vloerankers.

Doel

Het doel is om zichtbaar te maken welke (persoonlijke) karaktereigenschappen samenwerken, of juist tegen elkaar ingaan, zich distantiëren, of zich te veel opdringen ten opzichte van een onderwerp. Ordenende interventies brengen balans in de dynamiek tussen de onderlinge karakterstructuren. Het zichtbare en de ervaring geven een

handreiking in wat nodig is om opbouwender met een bepaald thema om te gaan.

Bij- en nascholing voor coaches, trainers, therapeuten en docenten


ADISAT Opleiding Mindful Coachen 
ADISAT MEDITATIEF COACHEN
ADISAT COACHWORKSHOPS