Door te ontspannen, het moment te nemen zoals het is hoe dat moment ook is, wordt het leven makkelijker.

Mindfulness

Veel mensen hebben behoefte aan meer balans tussen "denken", een meer "lege geest” en "intuitief voelen". Mindfulness, yoga en meditatie kan hiertoe bijdragen. Alle drie methodes brengen je meer in het hier en nu.

Door te oefenen met concentratie en gerichte aandacht zal na verloop van tijd meer helderheid ontstaan op eigen functioneren en de invloed van gedachten hierop. Het stelt je in staat om rustig te blijven in soms onrustige omstandigheden en situaties.

Mindfulness door ADISAT

ADISAT verzorgt een training die zich heeft ontdaan van de traditionele protocollen uit de 8-weekse MBSR-training. Dit betekent dat er meer aandacht is voor compassie en oefeningen om belemmerende patronen inzichtelijk te krijgen. Bovendien worden diverse oefensuggesties aangeboden die mogelijk meer op persoonlijke voorkeur en of mogelijkheden zijn afgestemd. Meer over compassie via onderstaande knop.

Waardering

Deze training wordt door eerdere deelnemers gewaardeerd met een gemiddelde van 8,5. Lees meer bevindingen via onderstaande knop.

Praktische informatie

  • 6 lesmomenten van 2 uur
  • Kosten € 140,00. Inbegrepen zijn een lesboek, digitale bestanden, koffie/thee.
  • Minimaal aantal deelnemers 5. Maximaal 10.


Vereniging voor Mindfulness

Rikkie Postema staat geregistreerd als gecertificeerd Mindfulness trainer en -therapeut bij de Vereniging voor Mindfulness.