Wat anderen van de Mindfulness training van ADISAT vinden

'De training heeft mij verbaasd en erg aan het denken gezet. Ik ben nu echt et mezelf bezig en denk niet contstant wat een ander van mijn vindt. Rikkie is zeer deskundig en de lesstof is absoluut heel bruikbaar in het dagelijks leven'.
Ingrid Luca

'Ik ben mij bewust geworden van mijn eigen invloed op mijn gevoel. Er is een goede balans tussen theorie en oefeningen in de training. De theorie heeft een toegevoegde waarde omdat ik graag het grotere geheel wil zien. Rikkie is heel goed in staat aan te sluiten bij de individuele behoeftes'.
Lidy van de Vijver

'De lesstof is heel goed bruikbaar in in het dagelijks leven. Ook door de beschrijvingen in het lesboek. Daardoor weet ik wat ik doe en waarom. De training heeft mij meer bewust gemaakt van mezelf. Hoe ik reageer in situaties. Ik voel nu meer en beter en sta meer in mijn eigen kracht. Ik ben op de goede weg. Rikkie heeft een rustige manier van praten en een heldere uitleg'.
Anoniem

'Ik leef meer in het nu en voel beter wat er in mijn lichaam gebeurt. Dat geeft rust en kalmte. Rikkie heeft veel kennis en ervaring'.
Marieke Smith