Professionals over de trainingen van ADISAT

De stof is verrassend en goed in de praktijk toepasbaar met goed lesmateriaal.
Anoniem


De werkwijze van de docent wordt sterk doordat ze de leerstof zelf goed heeft doorleefd. Dit geeft zowel inhoud als structuur.
Dirk


De docente weet op heel interessante en boeiende manier de stof te brengen. Ze is erg ervaren, integer en zorgvuldig.
Anoniem

Rikkie gaf erg fijn les. Ze weet waarover ze praat. Begripvol en warm, zodat ze een open sfeer in de groep creerde.
Anoniem

Het 'niet werken' maar aanwezig zijn heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Ook voelt deze houding veel meer ontspannen en ik heb gemerkt hoe dat van invloed is op anderen. .
Antoinette

Het is absoluut geen lesje wat deze trainer geeft. Ze werkt zo vanuit zichzelf. Vanuit haar eigen gevoel en ervaring weet ze de lesstof zodanig over te brengen dat twijfel niet mogelijk is.
Anneke

Ik heb in deze training een mooie aanvullende tool die ik zeker ga toepassen.
Marion

Wat een fijne training was dit. Ik zou hier wel veel meer van willen. Meditatief, maar tegelijkertijd aards. Eigenlijk was dit wat ik op dat moment precies voor mijzelf nodig had.
Alieke

Rikkie is niet bang om van de reader af te wijken. Ze stemt zich op bijzonder wijze af op de groep. Een erg prettige trainer.
Anoniem

Ik heb in een dag een essentiele basishouding ervaren die ik in mijn opleiding gemist heb.
Elsbeth

Heel bijzonder hoe ze iedereen kan betrekken door de juiste vragen te stellen.
Anoniem

Wanneer iemand niet meer 'bij de les' is weet Rikkie de betreffende persoon op bijzondere manier te triggeren zodat bij diegene datgeen wat er op dat moment speelt naar boven komt. Het lijkt wel of ze alles wat zich in de groep voordoet in de gaten heeft.
Joyce

Ik heb ontdekt dat mijn overtuiging dat het nodig is dat ik mijn client moet begrijpen onjuist is. Ik vond het bijzonder wat in een oefensessie gebeurde terwijl ik absoluut niet begreep waar het precies over ging. Bijzonder!
Anne-Mieke

Als Rikkie ingaat op het proces in de groep stroomt het en krijgen we op hoog niveau nieuwe inzichten. Deze dagen waren zo waardevol dat er rustig een vervolg kan komen.
Jacky

In een methaforische spiegel zag ik mijn Ego aan het werk. Oef, dat was even confronterend, maar wel leerzaam. Ik weet het nu weer.
Jurgen

Ik heb geleerd om sneller bij de kern van een vraag te komen. Ik zie nu dat ik te veel bezig was met het begrijpen van de ander, terwijl het daar helemaal niet om gaat.
Anoniem

Zodra Rikkie de structuur van de reader loslaat zie je dat ze in haar element raakt en de lesstof vloeiend en op de groep afgestemd kan overbrengen. Dan beschikt ze over een enorme authentieke kwaliteit.
Peter

Ik was vergeten dat er zoiets als 'overdracht en tegenoverdracht' bestond, maar Rikkie wist mij op tactvolle manier te wijzen op mijn overdrachtelijke gedrag in de oefensessie.
Tjitske


Rikkie is een zeer gemotiveerde en enthousiaste docente. Mooi hoe ze haar kennis over de essentie van Mindffulness door de training weet te weven.
Anoniem