Reviews Life Online activiteiten

Deelnemers aan de workshop 'In Je Element'

Ik mediteer nu een half jaar online met Rikkie Postema. Het is fantastisch. Ongelofelijk dat ze er iedere keer in slaagt om een nieuwe meditatie te geven. Het is heel afwisselend. Het doet mij goed.

Vanavond de Webinar 'In je Element' gevolgd bij Rikkie Postema. Aan de hand van de elementen/ kleuren liep ik door mijn eigen "lichaam" en leven.Mooi om de positieve krachten benoemd te horen waar je op gewezen wordt en waar je wat aan hebt. Namelijk een andere kijk op je gedachten en daden.

Bij Rikkie heb ik de workshop "In je Element" gedaan. Ik had geen idee wat me te wachten stond maar het was al snel duidelijk. Prachtig hoe veel je kunt leren over je basis; hoe je afdaalt van hoofd naar hart en hoe lastig het dan blijkt te zijn om echt te voelen en hoeveel je daarin nog kunt leren. Ik zou het iedereen aanraden!

Ik heb me, zwaar tegen mijn zin van videobellen in, ingeschreven voor een webiner met Rikkie, maar weet hoe waardevol haar sessies zijn. Gelukkig vergat ik al snel het turen naar een schermpje en de drempel van de techniek toen we vrijwel direct een praktische oefening in gingen. Een prachtige combinatie tussen elementen, chakra's en inzoomen op je gevoel, in de vorm van een opstelling.
Begeleid door de rustige stem van Rikkie merkte ik dat het voordeel van werken in je eigen omgeving is dat er geen afleiding was en ik dus geen enkele moeite had om me op mezelf te focussen. Zeer bijzonder om te merken dat ik binnen anderhalf uur de feiten recht voor zijn raap voorgeschoteld kreeg. Inclusief een compleet nieuw perspectief op het knoopje (thema) dat ik in mijn leven op dit moment aan het losmaken ben. Het effect laat ik graag over aan dat wat nu, ongetwijfeld, komen gaat. Dank je wel Rikkie!

Ik was verbaasd over het effect van deze workshop via de computer.  Eigenlijk was het ook wel fijn om het thuis te doen. Tijdens de oefeningen was ik niet in beeld waardoor ik ongegeneerd kon bewegen. Dit zou ik toch in een groep niet zo snel doen. Dank Rikkie, het was fantastisch.

Online mediteren was wel even wennen, maar uiteindelijk gaat dat zo goed. Nu vind ik het zelfs prettig. Een half uurtje, lekker thuis. Ik hoef nergens naar toe.