Workshop 'Diep Ontspannen - Yoga Nidra'

Yoga Nidra 1

Tijdens een workshop Yoga Nidra lig je op een matje, desnoods een dekentje over je heen. Eigenlijk is dat alles. Er worden geen fysieke oefeningen gedaan, maar je kunt het ook niet mediteren noemen. Je luistert naar een tekst die Rikkie Postema uitspreekt. Dat is alles. Het brengt je in een diepe ontspanning. Een staat tussen waken en slapen in. De ontspanning is zo groot dat het effect vergeleken wordt met 4 uur slaap. Daarom wordt Yoga Nidra ook wel 'slaap yoga' genoemd.

Yoga Nidra 2

Wanneer je de workshop Yoga Nidra 1 hebt gedaan, en die ook op eigen gelegenheid regelmatig hebt gedaan kun je desgewenst deelnemen aan Yoga Nidra 2.
In deze vorm zijn sommige onderdelen van Yoga Nidra 1 verdiept. Hierdoor wordt de werking geïntensiveerd.

Transformerende rust

Deze workshop is voor jong en oud. Voor iedereeen met een druk leven, voor sporters en niet sporters, voor nuchtere mensen en iedereen die makkelijk wil ontspannen. Kortom voor iedereen.

Oefenbestanden en e-reader

Na de workshop ontvang je het digitale bestand van de oefening zodat je de Yoga Nidra ook thuis kunt doen. Daarnaast wordt de reader naar je gemaild zodat je de informatie over de oefening desgewenst nog eens kunt lezen.

Praktische informatie

Datum:

Locatie: Yogastudio
Dolderweg 3
8331 LL Steenwijk

Bijdrage: € 10,00. Thee en gezonde snacks zijn inbegrepen.

Aanmelden voor deze workshop kan door onderstaande formulier in te vullen.