Kom in diepe ontspanning. 


Yoga Nidra

Yoga Nidra is een oefening waarbij je instructies volgt en in een diepe ontspanning komt.Yoga betekent ‘verbinden’, Nidra betekent ‘slaap’.Toch is het niet de bedoeling dat je gedurende de oefening in slaap valt. Je komt in een staat tussen slapen en waken in. Je bent wakker en alert, maar in een diepe ontspanning.

Transformerende rust

Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt mentaal, fysiek en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt in een zeer ontvankelijke staat. In die staat worden oude negatieve patronen (samskaras) afgebroken, een sankalpa geplaatst (positieve wens) en je voelt je na afloop opvallend verfrist, vitaal en vol energie.

De workshop

We beginnen met een paar oefeningen om bij jezelf te komen. Daarna gaan we liggen en laten ons meenemen door de instructies. Na afloop is er een kopje thee. Totaal duurt de workshop een uur en een kwartier.

Oefenbestanden en e-reader

Ongeveer drie dagen voor de workshop ontvang je de reader, zodat je de achtergronden van deze oefening en meer informatie kunt lezen. Na de workshop ontvang je het  digitale bestand van de oefening zodat je de Yoga Nidra ook thuis kunt doen. 

Wil je de e-reader nu ontvangen?

Vul het formulier op deze pagina in, dan ontvang je deze per mail.

Wanneer en waar

Kijk op de agendapagina voor data en locatie van deze workshop.