Je bent ervan overtuigd dat je niet uitgeleerd raakt.
Je hebt affiniteit met meditatie en ziet de waarde hiervan in bij het begeleiden van anderen.
Je staat open voor het idee dat het lichaam belangrijke boodschappen in zich heeft die zich kunnen openbaren als je aandacht schenkt aan het lichaam.
Je hebt belangstelling voor boeddhistische psychologie en -filosofie.
Je deinst er niet voor terug om zorgvuldig en met compassie je eigen gedrag, woorden en gedachten te onderzoeken.


Wanneer je jezelf in bovenstaande kunt vinden is de Coachwerkplaats een plek waar je input, inzichten, en werkvormen kunt halen. Een omgeving waar je wordt geïnspireerd, jezelf sprititueel kunt opladen en je deskundigheid kunt verbreden.

voor professionals die coachen, counselen en/of trainen op gebied van psychsociale zorg, persoonlijke ontwikkeling en complementaire gezondheidszorg (CAM).


De volgende scholingen zijn beschikbaar


Boeddhistische psychologie en -filosofie

De inspiratiebron voor de na- en bijscholingen van ADISAT bestaat uit boeddhistische psychologie en -filosofie. Afhankelijk van de scholing worden hier korte duidingen over gegeven binnen de context van de thema's uit het lesprogramma. Door de aan de theorie gerelateerde oefeningen en meditaties krijgen de scholingen een ervaringsgericht karakter.Meditatie als rode draad

In alle na- en bijscholingen van ADISAT is meditatie niet weg te denken. Per scholing varieert de inzet van mediatie. Het kunnen korte momenten zijn om rust te brengen en het hoofd te bedaren, tot analytische meditaties die tot inzichten kunnen leiden.


Inquiry

Als coach- of onderzoeksmethode wordt in de scholing 'Kerngericht Coachen' Inquiry (meditatieve coachvorm) toegepast. Kort samengevat is Inquiry een specifieke manier van zelfonderzoek waarbij cognitieve activiteit wordt verlegd naar de aandacht voor fysieke sensaties.