Iedereen kan door stapje voor stapje de instructies te volgen een unieke mandala maken.

Minicursus Meditatief tekenen

In deze cursus leer je hoe je een mandala tekent. Je leert technieken en krijgt tips en tricks. Iedereen kan het. Onderstaande voorbeeld is door een leerling gemaakt die dacht dat ze niet kon tekenen.

Je leert hoe je een gestructureerde, symetrische mandala maakt en krijgt tips om een vrije mandala te maken zoals de volgende afbeelding. Iedere tekening is een uniek kunstwerkje.

Het doel van deze cursus

Het primaire doel van deze cursus is plezier hebben in het werken met vorm en kleur. Dat het tekenen tegelijkertijd onspant is van bijkomende orde.

Mandala's zijn in feite een afspiegeling van je eigen psychische structuur. Dit laten we in deze cursus buiten beschouwing, tenzij er spontaan iets opkomt.

Live Online

Je hebt je computer of laptop op tafel staan en de tekenmaterialen voor je. Je kunt je werk laten zien, vragen stellen, ervaringen delen, kortom het is zoals een cursus op locatie werkt, maar dan is het online.

Je krijgt een inlogcode (voor ZOOM) waardoor je gemakkelijk deel kunt nemen. Iets instaleren is niet nodig. Je krijgt een duidelijke inloghandleiding.

Praktische informatie

Je bijdrage aan deze cursus is € 30,00. Maximaal 10 deelnemers.

Cursusdata

  • 1 + 8 febr. 19.30 uur - 21.00 uur.
    of
  • 20 + 28 febr. 10.00 uur - 11.30 uur.

Het onderstaande filmpje geeft een indruk van de werkwijze en welke materialen je nodig hebt. Uiteraard werken we tijdens de cursus rustig aan en stapje voor stapje.