Rebalancing
Rebalancing brengt je uit het hoofd en in het lichaam. Rebalancing is een lichaamsgerichte therapie die gebruik maakt van diverse technieken.


Rebalancing Technieken


Lichaamsanalyse
Elk lichaam vertelt zijn eigen verhaal. In sommige gebieden is teveel spanning aanwezig, anderen zijn futloos geworden. Rebalancers zijn getraind in het herkennen van die gebieden waar het brengen van ruimte of stevigheid ondersteunend kan zijn.

Gewrichtsontspannende massage
Deze subtiele vorm van massage werkt diep in het lichaam door en nodigt uit tot meer ruimte en souplesse in de gewrichten en de wervelkolom.


Diepe spier- en weefselmassage
De Rebalancer werkt op een diepte waarbij verkort en verhard weefsel bewust voelbaar wordt. Dit kan samengaan met het loslaten en verwerken van vastgehouden emoties.


Meditatie
In meditatie bereiken we een ontspannen staat waarin gedachten en emoties hun greep op ons verliezen. Het wordt dan mogelijk om met een heldere en onbevangen blik naar onszelf te kijken, vanuit een nieuw perspectief.

Ademhalingstechnieken

Adem is leven. Een vollere en bewustere ademhaling brengt je meer in contact met wie je bent en wat je voelt.


Zelfonderzoek

Bij deze methode verken je zelf, onder begeleiding van de Rebalancer, via een aantal gerichte stappen je gevoelens rondom een thema. Je krijgt daarmee andere inzichten dan via een benadering op basis van praten alleen.