de drie pijlers van ADISAT

meditatief

 

Bij ADISAT draait de kern om meditatie en/of meditatieve inzichtgevende vormen. Meditatie gaat verder dan innerlijke rust, stressvermindering en een sterk immuunsysteem. Wanneer meditatie een dagelijkse gewoonte wordt, kan het diepe inzichten bieden in vraagstukken waar je gedachten soms vastlopen of geen antwoorden kunnen vinden. Het is als een sleutel tot innerlijke wijsheid.

zijn's georiënteerd

 

Wanneer we spreken van 'zijn's georiënteerd', bedoelen we dat de nadruk ligt op het begrijpen van je essentiële zelf. Dit houdt in dat we gebruik maken van lichaamswerk, meditatie en verschillende methoden voor zelfonderzoek als waardevolle tools om dit te bereiken.

inzicht gevend

 

Met "inzichtgevend" doelen we op het begrijpen van de manieren waarop je jezelf en soms ook anderen in problematische situaties kunt brengen. Het gaat voornamelijk om het herkennen van onbewuste patronen, overtuigingen en conditioneringen die je vermogen beperken om het leven volledig te ervaren. ADISAT fungeert als een spiegel die deze aspecten aan het licht brengt en je helpt ze te doorgronden.