Begin september komt het tweede boek van Rikkie Postema uit.

Over emoties, illusies en hartkwaliteiten

Iedereen reageert in combinatie met de omgeving, andere mensen en omstandigheden. Aan de hand van de vijf elementen: water, aarde, vuur, wind/lucht en ruimte, krijg je inzicht in welke energie behulpzaam is in je denken en handelen.

Je wordt uitgenodigd voorbij het automatische denken te kijken waardoor het dualisme in je eigen functioneren duidelijk wordt en de voordelen van non-dualisme geïntegreerd kan worden.

Dit boek presenteert een verdiepende en verbredende benadering van mindfulness. Een oude wijsheid welke zeker in deze onrustige tijd, een waardevolle bijdrage aan je welzijn toevoegt.    

‘De vijf elementen zijn bouwstenen van de natuur, het menselijke lichaam en de geest.
Energieën die verkoelen, verwarmen, creëren en vernietigen.
Ze voeden en ontwrichten.
Ze geven vorm aan het leven. Aan gedachten en gedrag.’
Rikkie Postema

Een praktische handreiking met oefeningen die leiden naar een diepgaande ervaring van essentie. Van een aantal oefeningen zijn audio-bestanden te downloaden.

Het is mogelijk een op dit boek gebaseerde jaartraining te volgen. Heb je na dit basisjaar ontdekt dat je graag anderen volgens het principe uit het boek en de training wilt begeleiden, is het mogelijk een vervolg training te volgen tot 'Bewustzijns coach'.

Klik hier om audiobestanden van het boek aan te vragen.


Auteur - Rikkie Postema
Soort - Met illustraties
Taal - Nederlands
Afmetingen - 17x149x146 mm
ISBN10 9025961606
Uitgever - Ten Have, 2011
Prijs - € 10,-
Verzendkosten - € 3,50


De rode draad in het boek wordt gevormd door de vier fasen die de auteur ontwierp om tot mindful coachen te komen, weergegeven in het Mindfulness Coaching Kwadrant. Ook zijn oefeningen opgenomen die behulpzaam zijn voor zelfonderzoek en ontspanning.

Lees hier een recentie