Auteur - Rikkie Postema
Soort - Met illustraties
Taal - Nederlands
ISBN 978 94 6406 912 9
Uitgever - PADMA uitgeverij
Aantal pagina's - 202
Prijs - € 22,95

De samenstelling van energieën binnen en buiten jezelf bepalen hoe emoties tot uiting komen. Het boeddhisme geeft diverse handreikingen om deze dynamiek te reguleren. Binnen dit kader wordt een selectie van beeldspraak en de vijf elementenleer beschreven. Tezamen met oefeningen maakt het je bewust van wat tegenwerkt en wat helpt.

Verhelderend gesprek (live online)

Het boek 'Verhelderend Inzicht' is van het soort waar je mee aan de slag kunt. Hiervoor is het behulpzaam om de tijd te nemen. Het is zeker geen zelfhulpboek waarin je via een snelweg naar meer geluk geleid wordt.

De teksten zijn niet altijd gemakkelijk te begrijpen, omdat het voorbij de gebruikelijke gedachtengang gaat.

Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan een live zoom meeting waarin we met elkaar in gespek gaan over onderwerpen die in het boek staan. Heb je geen vragen of opmerkingen met betrekking op het boek dan kan alleen luisteren ook een verhelderende aanvulling zijn op de teksten uit 'Verhelderend Inzicht'.

Ook als je het boek niet gelezen hebt is deze bijeenkomst wellicht interessant wanneer je affiniteit hebt met nuchtere spiritualiteit en methodes.


Bestel dit boek via bovenstaande invulformulier, dan ontvang je het boek binnen 4 werkdagen. Wil je een gesigneerd exemplaar en/of een persoonlijke boodschap voorin? Neem dan zo snel mogelijk na je bestelling contact op.

Dit boek is tevens bij iedere boekhandel te bestellen en bij verkoopkanalen als boekenbestellen.nl, bol.com, bruna.nl, libris.nl enzovoort.

Activiteiten waarbij onderwerpen uit het boek 'Verhelderend Inzicht' aan de orde komen:


Auteur - Rikkie Postema
Soort - Met illustraties
Taal - Nederlands
Afmetingen - 17x149x146 mm
ISBN10 9025961606
Uitgever - Ten Have, 2011
Prijs - € 10,-
Verzendkosten - € 3,50


De rode draad in het boek wordt gevormd door de vier fasen die de auteur ontwierp om tot mindful coachen te komen, weergegeven in het Mindfulness Coaching Kwadrant. Ook zijn oefeningen opgenomen die behulpzaam zijn voor zelfonderzoek en ontspanning.

Lees hier een recentie