In november hopen we weer naar Nepal te kunnen met de reis 'Mindful in Nepal RETRAITE'.

vertrek 24 oktober 2021
11 dagen waarvan 5 retraite en overige dagen zijn voor excursies in de Kathmandu vallei gepland.
Klik hier voor meer informatie op de site van het reisbureau.

vertrekdatum maart 2022
19 daagse groepsrondreis, maart 2022.
Klik hier voor meer informatie op de site van het reisburea.

'Nooit gedacht dat ik zo’n reis zou gaan maken. Het spirituele maakte de reis tot een reis van mijn dromen. Tijdens de informatieavond dacht ik :”Dit wil ik heel graag.” Nou, het is geworden wat ik gehoopt had.'
Aly

De natuur van Nepal is fenomenaal. Natuurlijk is er de Himalaya, met zijn reusachtige besneeuwde toppen die we bij helder weer vanuit veel locaties kunnen ontdekken. Maar ook de valleien met de heuvels, dorpjes en rijstvelden bieden een kleurrijk decor waarin zich allerlei activiteiten afspelen.
In Nepal kom je niet om de cultuur heen. In iedere straat tref je tempeltjes en beeltenissen waarbij de bevolking rituelen uitvoert.

In het programma zijn bijna dagelijks yoga en meditatiesessies opgenomen, waardoor we contact maken met het innerlijk zonder dat dit wordt ingenomen door de uiterlijke wereld en gedachten. Dit wordt als zeer aangenaam ervaren want reizen in Nepal is intens en de zintuigen worden tot het uiterste toe uitgedaagd. Door de yoga en meditaties balanceren we mind en lichaam waardoor alle indrukken kunnen 'bezinken'. Een welkom rustpuntje gedurende deze best intensieve reis.

De gebruiken, rituelen en symbolen die we beleven zullen door de Westerse mens doorgaans onbegrijpelijk en zelfs vreemd kunnen overkomen. De workshops vormen een brug tussen wat we waarnemen en beleven en de betekenissen hiervan. Deze workshops vinden plaats in de tuinen of dakterrassen van de hotels, soms in de natuur of op een plek die verband heeft met het onderwerp van de workshop. Van iedere workshop ontvang je een reader. Een naslagwerk die ook na je reis tot je beschikking hebt.

yoga reis

reis met mindfulness en yoga

spirituele reis

Bijzondere reis