'Nooit gedacht dat ik zo’n reis zou gaan maken. Het spirituele maakte de reis tot een reis van mijn dromen. Tijdens de informatieavond dacht ik :”Dit wil ik heel graag.” Nou, het is geworden wat ik gehoopt had.'
Aly

De natuur van Nepal is fenomenaal. Natuurlijk de Himalaya, met zijn reusachtige besneeuwde toppen die we bij helder weer vanuit veel locaties kunnen zien. Maar ook de valleien met de heuvels, dorpjes en rijstvelden bieden een kleurrijk decor waarin zich allerlei activiteiten afspelen.
Overal tref je tempeltjes en beeltenissen waarbij de bevolking rituelen uitvoert.

In het programma zijn bijna dagelijks yoga- en meditatiesessies opgenomen. Eerdere reizigers hebben dit als zeer aangenaam ervaren want reizen in Nepal is intens en de zintuigen worden tot het uiterste toe uitgedaagd. Door de yoga en meditaties balanceren we mind en lichaam waardoor alle indrukken kunnen 'bezinken'. Een welkom rustpuntje gedurende deze indrukwekkende reis.

Voorwaarde voor deelname aan deze reis is dat alle reizigers beschikken over een volledige en ten tijde van de reis geldige* Covid-vaccinatie. Ik en mijn medereizigers verklaren hieraan te zullen voldoen. Dit kan op bestemming worden gecontroleerd. Zonder bewijs kan de deelname worden geweigerd.

*Het beleid in het land van bestemming ten aanzien van de geldigheid van de vaccinatie is leidend. Dit beleid kan wijzigen waardoor de reiziger daarop moet inspelen. Is er geen beleid in het land van bestemming dan geldt het Nederlandse beleid.


De gebruiken, rituelen en symbolen kunnen door de Westerse mens onbegrijpelijk en zelfs vreemd overkomen. De workshops vormen een brug tussen wat we waarnemen en beleven en de betekenissen hiervan. Deze workshops vinden plaats in de tuinen of dakterrassen van de hotels, soms in de natuur of op een plek die verband heeft met het onderwerp van de workshop. Van iedere workshop ontvang je een reader. Een naslagwerk wat je eenmaal thuis nog eens door kunt nemen.

spirituele reis

yoga en meditatie reis

Meditatieve reis

Spirituele rondreis in Nepal


yoga reis

reis met mindfulness en yoga

spirituele reis

Bijzondere reis